Як відрегулювати густоту вершкового соусу Щоб отримати більш густу вершкову підливу, використовуйте як загусник пшеничне борошно. Половина столової ложки вже зробить соус помітно густіше. Наприклад, якщо ви готуєте м'ясо з гарніром, після обсмажування м'яса, додайте чайну ложку борошна до сковороди.
9 способів загуснути соус або суп І як зберегти його смак
- Пасероване борошно.
- Випарювання …
- Крохмаль …
- Желатин, агар-агар, пектин, камедь.
- Яєчний жовток …
- Сметана, вершкове масло, м'який сир.
- Вівсяні, кукурудзяні, рисові пластівці.
- Подрібнені у пюре овочі
Змішуємо 2 столові ложки цукрової пудри та 1 столову ложку крохмалю. Цього вистачить на 300 мл вершків. Перемішуємо на низьких обертах і даємо постояти хвилин 10-15. Потім збиваємо вершкову масу.