Готовий крем–чиз на вершках або на олії можна зберігати у холодильнику не більше трьох днів з моменту відкриття упаковки та приготування крему. Зберігати краще в закритій та герметичній упаковці, зверху можна, можливо щільно накрити плівкою, щоб сир не завітрювався і не вбирав сторонні запахи.
Можна, можливо, але з деякими застереженнями. Вершковий крем має найкращий смак та консистенцію саме в день приготування. Його зовсім неважко зробити вранці, перед тим, як ви почнете прикрашати торт. Якщо ж цей момент настане лише за кілька годин, крем можна накрити плівкою і поставити у прохолодне місце.
Заморожений вершковий сир найкраще зберігати в морозильної камери до двох місяців. Дотримуючись температурного режиму -18-20 градусів. Важливо пам'ятати, що заморожений крем–чиз змінює текстуру і стає неоднорідним, тому заморожувати не раджу.