Скільки часу сохне мило в силіконовій формі?

Залишимо мило застигати при кімнатній температурі на дві години. Небажано ставити форму в холодильник або морозилку – це може призвести до замутнення прозорої основи та утворення конденсату на поверхні мила. Акуратно витягаємо наш шедевр.

Прямокутний шматок мила, величиною з сірникову коробку, при температурі повітря близько 25°, і температурі розплаву 60-65°С повністю застигає орієнтовно протягом 20-30 хвилин. 18.

Як прискорити процес застигання мила? Мило буде застигати набагато швидше, якщо воно зберігатиметься в провітрюваному та холодному приміщенні. Якщо ви бажаєте максимально прискорити процес застиганнядостатньо поставити застигаюче мило у морозилку на пару хвилин.

Для більш рівномірного плавлення мильної основи її потрібно розрізати на маленькі кубики. Розмір приблизно 1,5 * 1,5см. Плавити мильну основу можна в мікрохвильовій печі або водяній бані. У мікрохвильовій печі 100г основи плавиться приблизно 30 секунд залежить від потужності печі.