Чи можна куркуму в Екадаші?

В екадаші МОЖНА використовувати такі спеції: куркуму, чорний перець, імбир та сіль, але тільки з нового пакету. Інші спеції використовувати НЕ МОЖНА: сезам, кмин, асафетиду, шамбалу, гірчицю, тамаринд, фенхель, калінджі, карджамон, гвоздику, мускатний горіх, корицю і т.Aug 13, 2019

При вживанні їжі, окрім злаків та бобових, також слід уникати шпинату, меду, баклажанів, асафетиди та морської солі (інші види солі, такі як кухонна сіль, допустимі), а також вживання їжі в чужих будинках. Згідно з індуїстськими писаннями, кожній людині старше п'яти років слід дотримуватися посту екадаші.

Векадаші можно використовувати наступні спеції: куркуму, чорний перець, імбир та сіль, але тільки з нових, чистих пакетів. А наступні спеції використовувати не можна: сезам, кмин, асафетиду, шамбалу, гірчицю, тамаринд, фенхель, калінджі, кардамон, гвоздику, мускатний горіх і т.д.

«У дні Екадаші ми харчуємось без надмірностей. Ми не їмо багато, наше меню скромне. Як правило, в меню входять: овочеве блюдо, щось приготовлене з тапіоки, трохи сиру або молока, трохи арахісу чи горіхів, фрукти. Такий стандарт».