Чи можна збити занурювальним блендером?

У жодному разі не використовуємо занурювальний блендер, Так білки не зб'ються, а лише розіб'ються білкові волокна. Ви запитаєте чому збивати білки блендером – це погана ідея? Потужність блендера зазвичай завжди менше, ніж потужність міксера, навіть ручного.

Якщо Ви плануєте готувати крем нечасто, то занурювальний блендер цілком підійде. Що стосується печінки, то рекомендується подрібнювати печінку в чаші подрібнювача. З рекомендацій – бажано не заповнювати чашу до самого верху. А ось змішувати масу з олією/рідинкою можна, можливо за допомогою насадки-блендера.

Блендер в першу чергу призначений для подрібнення інгредієнтів, а міксер – для збивання та замішування тіста. Навіть занурювальний блендер, обладнаний насадкою-віночком, не зможе повноцінно замінити міксер, оскільки при тривалій роботі перегріватиметься.