Чим проштовхують м'ясо у м'ясорубці?

Принцип роботи м'ясорубки

Електродвигун обертає редуктор, який у свою чергу передає крутний момент на шнек. Шнек проштовхує нарізане невеликими шматочками м'ясо до ножа. Під тиском м'ясо потрапляє в отвори у ґратах, а ніж його зрізає.

Тягач для м'ясорубки призначений для проштовхування м'яса із лотка до шнека. Якщо шматок потрапляє трохи більше діаметра корпусу шнека, то для прискорення процесу приготування фаршу його можна проштовхнути за допомогою цього пристосування. Толкатель є пластиковою склянкою конусовидної форми.

Робочі органи просушують та змащують харчовим несолоним жиром. Періодично за потреби заточують ножі-фрези.

  • Втулки шнеків
  • Гайки
  • Утримувачі тубуса
  • Засувки
  • Кнопки
  • Корпус м'ясорубки
  • Корпус
  • Мотори