Хто має право проводити Санмінімум?

Проводити цей захід мають право лише співробітники Держсанепіднагляду. Атестація може проводитись у формі співбесіди чи тестування. У разі успішного складання заліку до медичної книжки співробітника вноситься відповідний запис, після чого він вважається допущеним до роботи.Oct 15, 2022

Що таке санмінімум

  1. повний медичний огляд – складання мінімального переліку аналізів, флюорографії, відвідування вузьких спеціалістів. …
  2. гігієнічна підготовка – лекції на тему гігієни та епідеміології;
  3. атестація – відмітка про проходження атестаційного випробування також заноситься в особисту медкнижку працівника.

Feb 4, 2022

Вартість послуг Професійна гігієнічна підготовка посадових осіб та працівників, діяльність яких пов'язана з виробництвом, зберіганням, транспортуванням та реалізацією харчових продуктів та питної води, вихованням та навчанням дітей, комунальним та побутовим обслуговуванням населення. 620 руб.

Санмінімум потрібно пройти всім працівникам харчових фабрик, які мають безпосередній контакт із продуктом. Працівники кафе, ресторанів, точок громадського харчування тощо Працівники профілакторіїв та пансіонатів. Працівники дитячих будинків, інтернатів, таборів відпочинку та пологових відділень.