Коли покласти засмажку в суп?

Додавати обсмажені інгредієнти у суп потрібно наприкінці його приготування. Така рекомендація пояснюється дуже просто: цибуля та морква вже досягли потрібного ступеня готовності після обсмажування на сковороді. Це означає, що овочі не потребують тривалого перебування у киплячій воді.18 Dec 2021

Отже, порядок закладання шаткованих овочів у суп буде приблизно таким – спочатку покладіть буряк, потім капусту, потім картопля і морквину.

Ріпчастий цибуля в супі вариться 10 хвилин. Зажарка з цибулею додається в суп за 5 хвилин до закінчення варіння супу.

На розігріту сковороду з невеликою кількістю олії викладаємо овочі. Пасеруємо овочі на середньому вогні хвилин 15 до м'якості моркви. Наша засмаження готова.