На якому режимі краще пекти торт?

Середній час випікання бісквіту для торта – 45 хвилин. Деко встановлюється на середній рівень, а кільце з бісквітним по центру – так розподіл жару буде рівномірним. Режим випікання бісквіту теж грає дуже велику роль. Для електричної духовки завжди використовуємо режим "верх низ".

Випікати коржі в розігрітій духовці за температури 180-200 градусів до золотистого або світло-коричневого кольору. Це займає приблизно 5-7 хвилин. Готові коржі можна покласти на решітку для остигання, а потім зібрати в стопку.

Зазвичай мінімальна висота коржа-основи становить 5 – 6 см, нарізається він на рівні коржі по 1 см. Іноді верх бісквітного коржа виходить нерівним. У цьому випадку рекомендується за допомогою нитки, ножа або іншого пристрою обрізати опуклу частину основи.