Навіщо палички в Ароматизаторі?

Навіщо палички в ароматизаторі? В аромадіфузорах використовуються бамбукові. палички із пористою структурою. Занурюючи їх у ароматичну рідину, за законами фізики, вони починають її вбирати. Рідина рівномірно розподіляється по всій поверхні палички, після чого випаровується та видає тонкий аромат.

Палички вставляються у флакон з парфумованою рідиною, просочуються ароматом і віддають його в навколишній простір. Інтенсивність ароматизації регулюється кількістю вставлених паличок. Чим їх більше, тим інтенсивнішою буде ароматизація. Але й випарується рідина швидше.

Скільки паличок ставити у дифузор? Краще почати з 4 паличок і дати аромату поширитись протягом 3-4 годин. Потім можна додати або зменшити інтенсивність аромату, коригуючи кількість паличок. Якщо аромат набрид і хочеться спробувати щось нове, просто вийміть всі палички і закрийте кришкою дифузор.

За рахунок пористої текстури ці палички сприяють тому, щоб парфум піднімався по порах нагору і поширювався по всьому приміщенню. Інтенсивність розповсюдження запаху можна регулювати: зробити помітним чи навпаки – ледве відчутним та ненав'язливим.