Навіщо підходить гарбуз Баттернат?

У гарбузі Баттернат привабливо все: і форма, і зміст. Візуально плоди нагадують грушу чи гітару, а смаком простежуються легкі горіхові нотки. М'якуш підходить для приготування різних страв — від супів до десертів.11 Feb 2021

Гарбуз батернат (англ. Butternut squash) – результат селекції, схрещування двох різних сортів гарбуза. Належить до скоростиглих видів та дозріває протягом 90 днів з дати посадки. Відрізняється м'якою текстурою та солодкуватим смаком.

Гарбуз сортиБаттернатвідрізняється незвичайною, витягнутою догори формою. Її солодка яскраво-жовтогаряча м'якоть володіє щільною маслянистою текстурою і багатим смаком з тонкими горіховими нотками.

Баттернат не тільки смачна, а й дуже кориснаоскільки містить безліч вітамінів, мінералів, клітковини та антиоксидантів при низькій калорійності. Зокрема, в ній міститься магній, калій та марганець, вона також є добрим джерелом кальцію, заліза, фосфору та міді. Така гарбуз – Справжнє джерело вітамінів!