Що краще соняшникова чи кокосова олія?

Завдяки високому вмісту тих же насичених жирних кислот кокосове масло більш стійко до руйнівної дії кисню і високих температур, тому при смаженні в ньому утворюватиметься значно менше токсичних речовин (канцерогенів), ніж в оливковій або в соняшниковій оліях.

Найпоширеніші та найважливіші олії для організму людини – це лляне, гарбузове, рапсове, кунжутне та оливкове. Будь-яке олія – Це джерело корисних жирів, які необхідні кожній людині. Крім цього, кожен із продуктів має скарбницю вітамінів та мікроелементів. Лляне олія містить омеги – 3, 6 та 9.

Замість кокосової олії ви можете використовувати у своїх рецептах соняшникова олія. За кімнатної температури це рідина бурштинового відтінку.