Призначення м'ясорубки Початково м'ясорубка була пристроєм, призначеним для переробки м'яса у фарш для подальшого приготування котлет, тефтелів та інших страв. Сучасні моделі добре перемелюють м'ясо різної жорсткості, жилисте чи жирне.
Що можна і що не можна перемелювати у м'ясорубці?
Можна, можливо: | Не можна: |
---|---|
М'ясо без жил та кісток; Фрукти без кісточок; Овочі; Сир; Горіхи без шкаралупи. | Занадто тверде, наприклад, горіхи в шкаралупі; М'ясо з кістками; Імбир та інші волокнисті продукти. |
Маломощна електром'ясорубка (з потужністю до 800 Вт) призначена для перемелювання фруктів, овочів та м'яса без кісток. Купувати цей пристрій має сенс, якщо ви збираєтесь використовувати його для перемелювання якісного м'яса і щодня.