Що можна робити через м'ясорубку?

Призначення м'ясорубки Початково м'ясорубка була пристроєм, призначеним для переробки м'яса у фарш для подальшого приготування котлет, тефтелів та інших страв. Сучасні моделі добре перемелюють м'ясо різної жорсткості, жилисте чи жирне.

Що можна і що не можна перемелювати у м'ясорубці?

Можна, можливо:Не можна:
М'ясо без жил та кісток; Фрукти без кісточок; Овочі; Сир; Горіхи без шкаралупи.Занадто тверде, наприклад, горіхи в шкаралупі; М'ясо з кістками; Імбир та інші волокнисті продукти.

Маломощна електром'ясорубка (з потужністю до 800 Вт) призначена для перемелювання фруктів, овочів та м'яса без кісток. Купувати цей пристрій має сенс, якщо ви збираєтесь використовувати його для перемелювання якісного м'яса і щодня.