Біле вино незамінно в кулінарії, оскільки воно не тільки супроводжує страви, але й робить їх смак більш вишуканим. З вина роблять соуси, маринади, основу для фондю, додають його в супи, тушковані овочі, м'ясо, рибу, десерти та в тісто для випічки.
Біле вино сухе добре поєднується з
- горілкою
- содовий
- корицею в паличках
- медом
- гвоздикою
- червоним біттером
- персиковим лікером
- ківі
Що робити з поганим вином
- Приготування їжі Зіпсоване або неякісне вино не годиться для пиття, але його все ще можна, можливо використовувати для кулінарії. …
- Маринування м'яса.
- Приготуйте пунш чи сангрію.
- Рецепт білої сангрії.
- Прийміть ванну з вином …
- Видаляйте плями від червоного вина за допомогою білого
05 Jul 2019