Що можна зробити з білого вина?

Біле вино незамінно в кулінарії, оскільки воно не тільки супроводжує страви, але й робить їх смак більш вишуканим. З вина роблять соуси, маринади, основу для фондю, додають його в супи, тушковані овочі, м'ясо, рибу, десерти та в тісто для випічки.

Біле вино сухе добре поєднується з

  • горілкою
  • содовий
  • корицею в паличках
  • медом
  • гвоздикою
  • червоним біттером
  • персиковим лікером
  • ківі

Що робити з поганим вином

  • Приготування їжі Зіпсоване або неякісне вино не годиться для пиття, але його все ще можна, можливо використовувати для кулінарії. …
  • Маринування м'яса.
  • Приготуйте пунш чи сангрію.
  • Рецепт білої сангрії.
  • Прийміть ванну з вином
  • Видаляйте плями від червоного вина за допомогою білого

05 Jul 2019