Що потрібно для топінгу?

Часто топінги використовуються і для поливання млинців, пудингів, а також сирних запіканок. Для таких страв найкраще підходять сиропи на ягідній основі. Топінги з включенням молока та вершків добре поєднуються з кавовими напоями. Не менш цікавим виходить і їх використання з бісквітними тістечками.

Етапи нанесення топінгу

  1. Підготовка основи. Даний етап є найбільш відповідальним, т. …
  2. Укладання бетонної суміші. На цьому етапі робіт слід грамотно підібрати потрібні матеріали. …
  3. Ущільнення верхнього шару. …
  4. Вигладжування. …
  5. Нанесення захисного шару. …
  6. Нарізка деформаційних швів та їх заповнення.

Солодка добавка може використовуватися з гарячими та холодними стравами – на склад та виразність смаку температура не впливає. Продукт насиченого кольору, наприклад, полуничний топінг, допоможе надати яскравість однотонній страві або напою, привернути увагу наймолодших ласунів.

Топінги та сиропи допомагають підкреслити смак кава, додати незвичайний післясмак або навіть перетворити напій у справжній десерт.Оптимальними вважаються такі пропорції:

  1. Для порції еспресо – чайна ложка, або 5 мл сиропу. …
  2. Для капучіно – 15 мл.
  3. Для латте – 20 мл.