Що таке парове очищення духової шафи?

Парова очищення духовки Наливається вода в лист, ставиться певна температура, вода випаровується і конденсується на стінках духової шафи, розм'якшуючи забруднення.Aug 30, 2016

Що ж таке гідролізна очищення духовки пором та в чому її головні особливості? Суть процесу досить проста: ємність наливається 0,5 л води і ставиться в духовку при температурі 90°С. Рідина, нагріваючись, утворює гарячу пару, що розм'якшує жирові скупчення. В ідеалі вони повинні опадати в посудину.

Піролітична очищення Найжорсткіший і найефективніший спосіб очищення. При піролізі всі залишки їжі згоряють вщент. Попіл – єдине, що залишається в духовці.

Для того, щоб провести очищення пором в поглиблення на дні духової шафи або в лист (якщо поглиблення немає) потрібно налити кілька води, близько півлітра. Після цього на регуляторі виставляють температуру 80 градусів і витримують тридцять хвилин.