Що зробити, щоб м'ясо не зіпсувалося?

М'ясо потрібно мити лише безпосередньо перед приготуванням, оскільки інакше воно швидко зіпсується. Найдовше м'ясо може зберігатися у морозильній камері. Причому чим нижча температура – ​​тим більший термін зберігання. Заготовлене таким чином м'ясо може зберігатися кілька місяців.31 Jan 2018

М'ясо потрібно опустити в киплячу воду кілька хвилин. У цій воді розчиняємо кухонну сіль – 5 столових ложок на літр. Потім це м'ясо кладемо у відкриту ємність і залишаємо в приміщенні, що провітрюється. Термін зберігання – 2-3 дні.

М'ясо. Якщо вимкнули електроенергію, а на вулиці мінусова температура, кожен шматок оберніть папером, а потім рушником, складіть щільно в металеву ємність і виставте на вулицю. Можна використовувати термосумки. Також з будь-якого м'яса можна зробити тушонку.

Що робити: спробуйте промити м'ясо прохолодною проточною водою, а після видалення плівки залиште в чистій прохолодній воді на 15-20 хвилин. Якщо інших ознак псування немає, шматок можна використати. Курку, індичку чи гусака у своїй необхідно готувати щонайменше години, свинину чи яловичину – Не менше 2,5 годин.