Скільки часу потрібно готувати індичку?

Ви можете перевірити готовність індички двома простими способами:

  1. Проткніть товсту частину тушки довгим гострим ножем. Якщо виділяється прозорий сік – м'ясо готове. …
  2. Використовуйте кухонний термометр. Якщо в товстій частині тушки температура досягла 75-80 градусів – м'ясо готове.

Nov 19, 2012

Готується вона довше, ніж курка: за часом це зазвичай близько 1,5 години або 90 хвилин. Однак все залежить від того, яку частину м'яса ви використовуєте. Ніжне філе індички буде готове вже через 30-40 хвилин, а великі гомілки або стегна потрібно варити у каструлі не менше 2 годин або 120 хвилин.

Соковитий стейк із філе індички виходить при товщині 2-2,5 сантиметра. Щоб отримати ідеальний стейк, бажано його обсмажити по 2 хвилини з кожного боку на сильному вогні, щоб задати скоринки, після чого зменшити газ і готувати ще по 5-7 хвилин з кожного боку. Після обсмажування важливо дати стейку відпочити 5-7 хвилин.