Скільки треба солі на 1 кг капусти?

Скільки солі та моркви потрібно додати до капусти

Кількість солі для приготування традиційного рецепту капусти вказується на вже нарізану капусту чи капусту шматочками та складає 25 г чи 1 ст. л на 1 кг овочу. Сіль потрібно брати не йодовану, можна як великого, так і дрібного помелу. Nov 2022

Як приготувати Для розсолу:1 літр води;2 столові ложки солі;1 столова ложка цукру. З вказаної кількості виходить приблизно 4 літра заготівлі.

треба починати квасити спочатку при кімнатній температурі 2-4 дні, потім винести в прохолодне місце гніт на капусті тримати перші 2 дні, потім зняти, перемішати і знову поставити обов'язково протикання капусти у баку на день по кілька разів до самого дна, щоб виходили гази від бродіння

Якщо Ви вирішили квасити капусту з морквою, то моркви потрібно брати в кількості 3% від ваги капусти (300 г моркви на 10 кг капусти). Сіль для заквашування вживають звичайну велику, не йодовану! Кількість солі становить 2-2,5% від ваги капусти (200-250 г солі на 10 кг капусти).