Як розвести Чинзано?

Поєднання з іншими напоями.

Якщо міцність напою або гіркота трав Чинзано занадто сильна, вермут можна розбавити соком (манговим, апельсиновим або ананасовим) у пропорції 1:2 (одна частина вермуту до двох частин соку). Ще відмінно підійде мінеральна або содова вода.12 Apr 2013

Для цього необхідно розбавити вермут у співвідношенні 1:1 або 1:2 – баланс підбирається самостійно. Найбільш гармонійно Чинзано Б'янко поєднується з виноградним, яблучним та ананасовим соком. Можна використовувати сік манго та апельсина.

аромат Cinzano містить яскраво виражені полинові нотки, в запаху Martini домінують солодкі коріння та прянощі; смак «Чинзано»гіркіший і може здатися різким; «Мартіні»виявляє властивості «полинного вина» у післясмаку, на фініші гіркі трав'яні відтінки стають більш відчутними.

Ще в Стародавній Греції цей напій використовувався як дезінфікуючий засіб (calorizator). Крім того, він допоможе нормалізувати роботу травного тракту, посилить апетит, вплине на імунітет і тонус організму.