Як спінити молоко вдома без капучинатора?

Френч-прес ми традиційно використовуємо для заварювання кави або чаю, але він підійде для приготування молочної піни для капучино. Нагріте до 70°С молоко перелийте колбу таким чином, щоб френч-прес був заповнений на 1/3.

Підігрійте молоко в миску з високими бортами в мікрохвильовій печі. Нахиливши ємність під кутом 45 градусів, збивайте молоко швидкими рухами віночка до появи піни.

Шейкер або банку mason jar стануть вам у нагоді не тільки для змішування коктейлів і зберігання снеків, але і для збивання молока. Суперпростий спосіб, який вимагає від вас лише витримки – чим краще намагаєтеся, тим якісніше вийде пінка. Хвилини, як правило, достатньо.