Як увімкнути духовку на піцу

Італійська піца випікається швидко та за високої температури. Якщо хочете максимально наблизитися до «оригіналу», чиніть приблизно так само: розігрійте духовку і деко, на якому випікатимете до 220-240ºС – для дріжджового тіста і приблизно до 200ºС – для піци на листковому тесті.

Розігрів піци в духовці Щоб продукт піддавався потрібної температурної обробці, необхідно попередньо прогрівати духовку на 200 градусів. Стінки шафи набудуть достатньої температури приблизно за 5-10 хвилин після включення електроприладу. Рекомендується використовувати спеціальний папір для випікання.

Рекомендована температура для цього режиму 200°С. Режим «піца» прагне наблизити умови до духовці до умов у кам'яній печі, в якій традиційно готувалася ця страва. Швидке рівномірне нагрівання дозволяє за невеликий проміжок часу отримати якісно пропечену. піцу із розплавленим, але не горілим сиром.