Як увімкнути конвекцію в духовці

Режим конвекції є корисною опцією духової шафи, яка є специфічним прогріванням камери за рахунок вентилятора. Гарячий потік повітря вільно циркулює, вирівнюючи температуру в духовці.

Конвекцію стоїть включати в самому кінці, якщо хочеться отримати рум'янішу скоринку. 4. У момент відправлення випічки в духовку вона вже має бути розігріта до температури, вказаної в рецепті.

Якщо автор рецепту рекомендує готувати страва при режимі «Конвекція», а такого режиму ні, то вмикайте «Верх-низ», встановивши температуру на 5-15С вище. Тобто якщо в рецепті написано, що потрібно випікати при 170СКонвекції», то це рівносильно 180-185С «Верх-низ».