Як увімкнути марміт

Користуватися настільним мармітом з підігрівом вогнем просто підпаліть свічки або пальники і поставте на стіл. Енергії полум'я достатньо, щоб підігрівати посуд, що і запобігатиме охолодженню вмісту.

Марміт – це посуд (судина), яка призначена для тривалого підігріву їжі. Таким чином їжа залишається теплою протягом декількох годин і її не доводиться поміщати мікрохвильовку, духовку або повторно нагрівати на електроплитці. У чому перевага такого типу збереження тепла?

marmite — каструля, казанок (так само — гастроємність) — у ресторанній справі та громадському харчуванні ємність прямокутної, овальної, круглої форми низького або середнього профілю з кришкою, виготовлена ​​з алюмінію або нержавіючої сталі, призначена для зберігання продуктів, напівфабрикатів та готової їжі, а також із …