Як використовувати декстрозу?

Речовину використовують як самостійний продукт, так і добавки до м'ясних виробів, кулінарних, виготовляючи джеми, цукерки, випічку, а в приготуванні самогону, щоб поліпшити смак спиртного напою. При додаванні речовини не перебивається смак та запах, декстроза також застосовується як підсолоджувач.Jan 31, 2020

Глюкоза (декстроза) Для пом'якшення самогону глюкозою потрібно 5-25 мл 20-40% водного розчину або 1-5 г сухої речовини на 1 літр сорокавідсоткового дистиляту. Перед додаванням таблетку потрібно подрібнити до порошку.

10% розчин вводять із максимальною швидкістю до 3 мл (60 кап)/хв; максимальна добова доза для дорослих – 1000 мл. В/в струминно – 10-50 мл 10% розчину. При використанні для парентерального харчування у дорослих з нормальним обміном речовин добова доза декстрози має перевищувати 4-6 г/кг/сут, тобто.

Декстроза для пом'якшення самогону. 1) Щоб пом'якшити вже готовий самогон потрібно додати 5 гр. декстрози за літр 40% напою. 2) Декстроза моносахарид, а самогон лише на половину вода. Тому вона може випасти в осад.