Як зберігати Чучук?

🧐Як правильно зберігати махан? 👆Якщо хочете, щоби підсох – можете дістати його з упаковки і залишити ненадовго в кімнатній температурі, або просто в холодильнику. 👌Поза вакуумом і в умовах низької вологості махан активно сохне, тому термін зберігання у разі – 45 діб.

Термін зберігання: Зберігати при температурі +2+6 градусів за відносної вологості повітря 75-78% не більше 15 діб.

Щодо інших традиційних для вітчизняного прилавка видів м'яса, заморожена конина зберігається щодо недовго – 6 місяців. Максимально зберегти якість конини та її корисні властивості, а також збільшити термін зберігання м'яса здатна рідинна заморозка, яка в кілька разів ефективніша за повітряну шокову.