В ісламі заборонено вживання будь-яких алкогольних напоїв та навіть страв, у яких вони містяться. Для таких продуктів існує особлива назва "хамр", а гріх, пов'язаний із порушенням цієї заборони, називають "хамар".
В ісламі заборонено вживання будь-яких алкогольних напоїв та навіть страв, у яких вони містяться. Для таких продуктів існує особлива назва "хамр", а гріх, пов'язаний із порушенням цієї заборони, називають "хамар".