Якій фортеці буває сидр?

Види сидра

doux – легкий (фортеця до 30), солодкий, із яскраво вираженим фруктовим смаком; Demi-sec – менш солодкий, напівсухий (фортеця 4-50); Sidre – несолодкий, трохи ігристий (фортеця не більше 50); Tradicionnel – сухий, терпкий, з насиченим яблучним смаком (фортеця від 50 і вище).15 Jul 2019

SIDRE SIDRE traditionnel – традиційний сидр відрізняється сухістю. Характер уже не такий поступливий. Мабуть, припаде до смаку вже знавцям сидра, А не просто любителям. Є самим міцним – Більше 5 градусів.

1 до 8 про. % Фортеця напою, як правило, – від 1 до 8 про. %. За вмістом цукру різниться від сухого до солодкого. Має велику різноманітність відтінків: можна зустріти сидр прозорий, золотистий, зелений, бурштиновий, бурий.

Оскільки продукт виготовляється з кислих сортів яблук, він має підвищену кислотність. Тому його не слід вживати людям, які мають захворювання шлунково-кишкового тракту, таких як виразка або гастрит.