Що означає виготовлений із концентрованого соку?

Концентрований сік – це харчовий продукт, який виготовляється із соку на основі фруктів та ягід, шляхом видалення з нього частини води, що міститься в ньому.. Такий спосіб обробки дозволяє зберегти вітаміни, запобігти розвитку мікрофлори. Jan 29, 2020

Чим корисний концентрований сік Концентрований сік виробляється зі 100% натуральних ягід та фруктів, а в процесі виробництва не додається цукор – використовуються лише натуральні фруктові цукри. Тому такі соки є дуже здоровим варіантом, оскільки збагачені поживними речовинами.

Концентрований сік: що це таке Концентровані соки отримують з натуральних освітлених та неосвітлених соків (яблучний, вишневий, цитрусовий) шляхом видалення більшої частки води. Існують такі методи видалення води: випарювання, виморожування або зворотний осмос.

Відновлені соки можуть здивувати насиченішими смаковими якостями, але справа може бути зовсім не в сировині, а в елементарному застосуванні ароматизаторів. У соках прямого віджиму зберігається набагато більше корисних речовин та вітамінів, які містяться у свіжих плодах.