Якої товщини має бути фольга для запікання?

У харчових цілях фольга використовується різної товщини, для приготування м'яса, курки та риби краще вибирати не менше 14 мкмчим більше товщина фольги, тим вище буде температура під фольгою, і відповідно менше час приготування страви. Для приготування овочів буде достатньо фольги щільністю 9-11 мкм.Aug 12, 2019

За кордоном використовують фольгу завтовшки 30 мікрон – 0,03 мм. У Росії використовують фольгу завтовшки 50, 60, 100 мікрон.

Особливо міцна 20 мікрон 10 метрів – «Сама міцна та щільна фольга, яку тільки зустрічала у продажу» | відгуки

Саянська Гриль На сьогоднішній день найтовстіша побутова фольга російському ринку. «Саянська Гриль» дозволяє запікати продукти на грилі, вугіллі та відкритому вогні.