Коли потрібно покласти сир у піцу?

Піцу поміщають туди всього на кілька хвилин, за які вона досягає повної готовності. Набагато кращий результат при домашньому приготуванні піци виходить, коли сир укладають на тісто в два шари: перший відразу після томатної пасти, а другий зверху, як зазвичай.Feb 13, 2020

Сир в піцу кладеться двома шарами: один на корж відразу після томатної пасти, а другий – наприкінці. Перший шар сиру впливає її консистенцію, другий – на смак.

Тісто (тонкі коржики) – основа для приготування піци. Зверху викладається начинка. Перший шар – кетчуп або томатний соус. Потім по черзі сир, м'ясо, овочі.

9 сирів, які найкраще підходять для піци

  1. Моцарелла Для класичного приготування піци і отримання сирного прошарку, що тягнеться, рекомендовано додавати Моцареллу. …
  2. Пармезан.
  3. Англійська сир Чеддер …
  4. Швейцарська сир Ементаль …
  5. Адигейська сир
  6. Грузинський розсільний Сулугуні.
  7. Сири з пліснявою Брі та Рокфор …
  8. Російська сир