Що для підвищення білка?

Уникнути нестачі протеїну в організмі дозволить збалансоване харчування.У раціоні обов'язково повинні бути продукти з достатньою кількістю білка, серед яких:

  1. м'ясо (птах, риба, яловичина, свинина);
  2. риба;
  3. молочні та кисломолочні продукти;
  4. яйця;
  5. морепродукти;
  6. сир;
  7. горіхи;
  8. бобові;

Показники дані з розрахунку на 100 г продукту:

  • Тунець (25 г)
  • Варена яловичина (25 г)
  • Куряча грудка (25 г)
  • Лосось (20 г)
  • Сир (18 г)
  • Грецький йогурт (13-18 г/порція)
  • Яйця (6 г/штука)
  • Молоко (3,2 г)

10 Mar 2018

Саме велике кількість протеїну міститься в яєчних білках, білому м'ясі, сирі, сої, квасолі, горіхах. Ці продукти, багаті на білок, знаходяться у вільному доступі і повністю задовольняють норму споживання, незалежно від цілей.